Dipp

Dipp

  • 12 Recept
Skagenröra

Skagenröra

Så här gör du Skala räkorna, ta undan några till garnering och hacka resten grovt
Pulled pork Kebab

Pulled pork Kebab

Fick idén till detta receptet när jag läste ett recept på Pulled pork, en nationalrätt i North Carolina
Citronfromage

Citronfromage

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Tvätta citronen väl och riv skalet. Vispa ägg och socker pösigt
Mannerströms Skagentoast

Mannerströms Skagentoast

Räkor på en fredag är ju inget nytt här hos oss men egengjord skagenröra på toast var något nytt. Har faktiskt aldrig gjort egen skagenröra förut utan bara köpt men det var ju superenkelt
Tzatziki - Recept - Tasteline.com

Tzatziki - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 5 dl yoghurt , naturell 1 st gurka , stor 1 tsk salt 1 skvätt citronsaft , efter smak 2 tsk olivolja 2 st vitlöksklyfta(or) , riven eller mycket finhackad Köp receptet
Aioli - Recept

Aioli - Recept

Mät upp ägg, pressad limesaft, salt, vitpeppar, dijonsenap, matolja i en smal och avlång bunke (brukar följa med handmixern)
Räkor med tre olika såser

Räkor med tre olika såser

Röd sås. Blanda gräddfil, majonnäs och chilisås. Salta och peppra, och rör i hackad paprika. Sauce verte. Tina spenaten och krama ur vätskan
Räkor på spett

Räkor på spett

Skala räkorna. Skala kiwin. Skiva dem och halvera skivorna. Trä upp räkor och kiwi på spetten. Rör samman alla ingredienserna till såsen
Räkor med dipp

Räkor med dipp

Dela och gröp ur avokadoköttet. Mosa tillsammans med citronsaft. Rör i crème fraiche. Dela chilin och skär bort kärnor och innerväggar
Färska räkor med citronaioli

Färska räkor med citronaioli

Lägg genast upp, direkt efter inköp, de färska räkorna i en stor glasskål, och ställ in i kylen. Där ska de stå tills det är dags att äta dem