Denna rätt kan varieras hur mycket som helst, ta de grönsaker ni gillar där hemma, lägg till nötter om ni så önskar, byt ut kycklingen mot räkor eller servera Sweet Chili sås till
Stek kyckling och korv i olja i en gryta eller stor djup stekpanna. Skär kyckling och korv i lagom stora bitar (ca 2 cm), och champinjonerna i klyftor. 2 kycklingfiléer (600-700g). 6 dl kycklingbuljong
För att göra det enkelt för mig använde jag färdiggrillad kyckling. Byt ut buljongen till grönsaksbuljong, uteslut kyckling och korv och ersätt med någon annan proteinkälla, t
Häll i citronsaften i kycklingen och därefter dragonen. Lägg kycklingen med bröstet upp i lergrytan. 1 kyckling. 1 kyckling 1 msk citronsaft 2 tsk dragon 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 2 tsk soja 2 msk rasp el
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Lägg kycklinglåren i en ugnsäker form. Blanda resten av ingredienserna och vänd kycklinglåren i såsen. Täck ev kycklingen med aluminiumfolie efter en stund i ugnen
Bryn kycklingen i smör i en stor gryta på medelvärme. Så här gör du 25 minuter Skär kycklingfiléerna i bitar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1946 600 g kyckling
2 stora kycklingfiléer. Sätt ugnen på 250 grader. Skär en djup skåra i sidan på filéerna. Pressa vitlöken och blanda ihop vitlök, timjan, crème fraiche, chilisås och dijonsenap i en liten bunke