45 minuter. Nagga degbotten med en gaffel och förgrädda pajskalet i 200 grader i 10–15 minuter. Häll fyllningen I pajskalet och grädda 25–30 minuter i nedre delen av ugnen
Mät upp mjöl, havregryn och salt i en bunke och tillsätt det kalla smöret i mindre bitar. 1Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i drygt 50 minuter eller tills pajsmulorna börjar bli gyllenbruna
Tryck ut pajdegen i en pajform och förgrädda 10 min i 200 grader. Låt allt koka ihop ca 15-20 min så att färsen inte är så blöt. Grädda i 200º, 25-35 minuter
Ostkakan har under min uppväxt funnits med vid alla viktiga tillfällen i livet och är nog den enda kakan i världen som kan få mig att gråta lite av hemlängtan
Min mamma brukar göra den till efterätt och servera varma hallon till, och jag ljuger inte när jag säger att jag utan problem skulle kunna äta en hel form av denna underbara kaka