Efterrätter

Efterrätter

Salt pecankola med vaniljglass

Salt pecankola med vaniljglass

Ingredienser Portioner. 6 100 g smör 3 dl mörkt eller ljust muscovadosocker 1 dl vispgrädde 1 dl hackade nötter (gärna pecannöt) 1 tsk flingsalt vaniljglass till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Havreflarn – grundrecept

Havreflarn – grundrecept

75 g Arla® Svenskt Smör. 12 dl havregryn. 11 dl rårörsocker. 12 msk Arla Köket® vispgrädde. 12 msk ljus sirap
Godis kaka ..

Godis kaka ..

Chokladkaka med kokostäcke som är fruktansvärt god samt enkel att baka. Bottnen är som kladdkaka och ovanpå det ett kokoskolatäcke
Tobleronetårta på browniebotten

Tobleronetårta på browniebotten

Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa i mascarponeosten. Vispa grädden. Blanda äggvisp och grädde. Blötlägg gelatinbladen 5 minuter i kallt vatten
Godaste chokladsåsen genom tiderna

Godaste chokladsåsen genom tiderna

Jag lovar, det finns ingen godare chokladsås än den här. Vi har gjort den så länge jag kan minnas. Mamma hittade receptet i en Allt om mat tidning på tidigt 70-tal
Marängsviss med jordgubbar och egen chokladsås

Marängsviss med jordgubbar och egen chokladsås

Äntligen har jag fått se solen och känna riktig sommarvärme. Det var ett tag sedan. Min dag inleddes med ett träningspass på Friskis och sedan satt jag i flera timmar på altanen och bara njöt av solen och värmen

Vaniljglass i rostad kokos

Häll honungen i en liten skål. Dela passionsfrukterna och skrapa ur innehållet i honungen. Blanda sedan ner chilin och rör om
Crème brûlée

Crème brûlée

Om det blir över en massa äggulor när du bakar kan du göra en härlig crème brûlée, en ljuvlig kräm som gräddas i vattenbad i ugnen
Dessert

Dessert

16 Jun. 06. 21. Dessert. 0kommentarer. En brûle är aldrig fel som dessert. 3 dl vispgrädde. 2 dl eko mjölk. 1 dl eko strösocker
Irish coffeé på dessert vis (Lchf)

Irish coffeé på dessert vis (Lchf)

Chokladkaffekräm med whiskey toppad med vispad grädde och riven kaffechoklad. 4-5st små glas. 150g Marabou kaffechoklad 70%