Tryck ut i pajformen. 1Pajdeg. 1200-300 g räkor 125 g vitlöksost 2 dl ost 2 ägg 1 burk crème fraiche, 2 dl 1-2 msk dill Pajdeg 2 3/4 dl vetemjöl 1 krm salt 90g smör ½ dl vattenKör i hop degen i matberedaren. Grädda 15min i 175 grader Häll sedan i räkorna i pajskalet
Fördela fyllningen i pajskalet. Garnera pajen med strimlad gurka och servera med dressingen. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Nagga pajbottnen med en gaffel och förgrädda pajskalet i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Häll äggstanningen över fyllningen och grädda pajen i mitten av ugnen, 25–30 minuter
Servings. 4. Cook Time. 40 Min. Grillad sydamerikansk kyckling med avokadosallad och koriandersås med. 20 Min. Salmalax med sjögräsnudlar, flower sprouts och ingefärsmajonnäs
en köttfärspaj med tomater, fetaost och oliver, en quiche lorraine och en räkpaj. Ni ska få receptet på köttfärspajen som är en riktig höjdare och kanon att laga till många
Allt börjar med en bra botten - pajbotten. En bra paj kräver en bra pajbotten. Nej, en mör, lätt krispig botten är ett måste för att göra pajen rättvisa
En riktigt mumsig paj med en god rödbetssallad och middagen blev komplett. Pajdeg. Lägg kycklingen i pajskalet och fördela strimlad rå purjolök o baconet, sparrisbitarna( men spara knopparn) över kycklingen
Pajdeg. Häll äggsmeten över pajen. Tryck ut pajdegen i en pajform ca 22 cm i diameter. När löken svalnat och pajskalet stått minst 20 minuter i kylskåp, fördela löken i pajskalet. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200°C, ca 40 minuter tills pajen fått fin färg