Ingredienser Portioner. Ger 12-15 tryfflar 400 g kokta svarta bönor (avrunnen vikt) 4 msk agavesirap 1 msk kokosolja 2 msk kallt kaffe 1 1/2 dl kakao finrivet skal av 1/2 apelsin 150 g mörk choklad finrivet skal av apelsin till garnering Lägg till i inköpslistan
De här plättarna är mjölk och äggfria men de blir minst lika goda och frasiga som orginalet. Jag kan tycka ibland att det blir enklare att använda ett veganrecept på plättar, pannkakor eller våfflor om det bara är till mig eller en person jag ska laga åt
Igår skulle jag ju möta upp en vän för en promenad i skogen med lite fika och kvalitetstid. Inga kantareller såg vi, men blåbär överallt, vilket jag kommer att jag använda mig av i flera kommande recept till ett roligt projekt i veckan
Mintchokladglass. vegan, laktosfri och glutenfri. Mintglass med chokladbitar. Trots att snön yrde utanför fönstret kunde jag inte motstå att experimentera med ett nytt glassrecept
Choklad och jordnötssmör kan sällan gå fel. Jag äter dagligen jordnötssmör och choklad på helgerna. ) De här kexen gjorde jag till fredagsmyset ett par veckor sedan
Jag har ingen egen trädgård med olika bärbuskar, plantor och äppelträd, men önskar jag hade en. Istället får jag nöja mig med att köpa bär och frukt på marknader här i Amsterdam
Choklad är aldrig fel och brownies med smält choklad i är så gott. Man kunde bra tillsätta hackad choklad också eller varför inte nötter om man så vill