Sundqvist

Roberts Sandberg

Robert Sandberg är det unga stjärnskottet som redan har jobbat på några av världens främsta krogar. Här bjuder han på några smarriga recept som passar perfekt för helgens bjudningar.

Viltvarning

Roberts måtto finns inpräntat i en av hans tatueringar. sandberg. Robert Sandberg är medlem i Svenska Juniorkocklandslaget och har trots sina 22 år redan arbetat på några av världens främsta restauranger
Robert Sandbergs gransill

Robert Sandbergs gransill

Filea sillen, lägg sedan filéerna i kallt vatten i en glasburk med förslutningsbart lock. Förvara i kylen i ca ett dygn

(H)Älgrecept

Gör så här. Sätt ugnen på 250 grader, baka spetskålen tills den är helt svart. Ta ut köttet och låt ligga ute några timmar, så det blir rumstempererat
Långbakad morot med smörad morotsjuice & pocherat ägg

Långbakad morot med smörad morotsjuice & pocherat ägg

Välj gärna ekologiska råvaror. Långbakad morot. Plocka ut och skala de fyra mest jämlika morötterna, lägg de i en stekpanna med 200 gram smör, några timjankvistar och stek på låg värme i ca 2 timmar eller tills de är genombakade