Sundqvist
Systrarna Brydling

Systrarna Brydling

Kockarna Carina och Ulrika Brydling är de framgångsrika ekokockarna som har begreppet ”hållbar måltid” som sitt signum. De är ambassadörer för Opinel som likt Ulrika och Carina har miljötänk och kvalitet som sina hjärtefrågor.
Abborre i panna

Abborre i panna

1. Filea ur abborrarna och lägg dem i panna tillsammans med lite smör. 2. Fräs och tillsätt kapris, knipplök, delade cocktailtomater, backtimjan,
Lappskojs

Lappskojs

1. Skala och finhacka löken. 2. Värm renbuljong, smör, lök och renkött i en kastrull. 3. Skala och koka mandelpotatisen i lättsaltat vatten
Omvänd räksmörgås

Omvänd räksmörgås

1. Skär sparrisen i ca 5 cm långa bitar som sen lättkokas i saltat vatten, häll av vattnet. och låt svalna
Hjortronsufflé

Hjortronsufflé

1. Mixa och passera hjortronen. Koka samman till 300 g under ständig omrörning. Låt svalna. 2. Lös upp majsstärkelse i 1 tsk citronsaft och vispa ner i purén