Ingredienser Portioner. 4 500 g nötfärs 1 ägg 1 dl hackade inlagda rödbetor 4 msk kapris 1 1/2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 4 stora skivor formbröd 4 ägg smör till stekning Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Jag har tappat lusten att planera min mat på sistone. Jag har behövt ny inspiration. Det här var något nytt, något gott och något utan en massa ingredienser som ”blir över”
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker