Men dessa, med hemmagjord deg, blir så mycket godare och nyttigare. Dessutom gjorde jag fyllning baserad på morötter och nötfärs, istället för ost och blandfärs som det ofta är
Denna gång med enbart morot och vitkål Ååååh denna 'gamla godingen' gjorde jag igår. Tack vare att du kokar lagen, häller den över salladen OCH sätter över lock/plastfolie får du en saftig och smakrik sallad
Ja, det är fredag eftermiddag och ännu en helg stundar. Underbart, och det ska bli så skönt verkligen. Vi hade ju fikagäster igår som sagt i form av min goda vän Maria och hennes familj, och ni som följer mig på Instagram - @vardagsmatalajess - vet redan att de även stannade på middag
Låter det stå en stund, tillsätter resten och mixar det slätt. Huuur gott som helst är det att toppa den med ruccolasallad och parmaskinka och ringla över lite balsamico
Detta är en lättoch enkel variant av klassikern flygande jakob. Jag tycker det var jättegott och passar perfekt som en snabblagad vardagsmiddag då man vill äta lite nyttigare
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
) Här faller snön lättoch jag ska strax ut på en härlig promenad. Denna goa gryta är inspirerad från viktväktarna och blev supergod, väldigt mustig och värmande
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter