Vegetarisk

Vegetarisk

  • 18 Recept
Krispig råraka med skagenröra och rom

Krispig råraka med skagenröra och rom

Råraka600 g fast potatis, stor 1 dl smör, skirat salt. 1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar
Smörfrästa morötter med vitlök och chili

Smörfrästa morötter med vitlök och chili

Ingredienser Portioner. 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Krämig soppa med smak av Thailand

Krämig soppa med smak av Thailand

Den här soppan med fräscha smaker av citrusfrukter och ingefära kan jag varmt rekommendera. Ät den med en bit gott bröd och ni har en riktigt fin vardagsrätt
Aubergine med citron, vitlök och mozzarella

Aubergine med citron, vitlök och mozzarella

Jaha, så har ytterligare en vecka sprungit iväg. Ibland fattar jag inte vart tiden tar vägen. Vardagen är i full gång med aktiviteter i stort sett varje dag och så ska man hinna med att ta det lugnt och njuta också
Mozzarella & aubergine gratäng

Mozzarella & aubergine gratäng

En favorit gratäng som kan serveras som tillbehör eller ätas som den är. Mättande och jättegod. 1 mozzarella1 aubergineTomatsås
Gratäng med aubergine & zucchini

Gratäng med aubergine & zucchini

Den ena kommer utan omsvep här – en härligt krämig gratäng som gör vilken köttbit som helst rättvisa, men som också funkar alldeles ypperligt för den som hellre äter vegetariskt
Sydfransk gratäng med aubergine & squash

Sydfransk gratäng med aubergine & squash

Gott, värmande och mättande. Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken. Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det
Auberginecurry  med kokosmjölk

Auberginecurry med kokosmjölk

Dela auberginen på mitten och skär i tunna klyftor. Skala och finhacka lök och vitlök. Strimla chilin fint
Blomkålsrisotto med kycklinglever

Blomkålsrisotto med kycklinglever

Så här gör du 25 minuter Koka upp lantbuljongen och rör ned ärtor och blomkål och sjud eller ånga under lock i 10 minuter eller tills blomkålen är mjuk