Glutenfritt Mjölkfritt. Glutenfritt Mjölkfritt. 20 kakor. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop 3 mosade, mogna bananer (ju mognare desto mer sötma) med 1 tsk ekologiskt vaniljpulver och ½ dl flytande kokosolja i en stor skål/bunke
e receptet på glutenfritt bröd som jag provbakade. Använt någon deciliter glutenfritt mjöl så du lättare kan forma bullar av den lite, lite kladdiga degenDegen skall räcka till ca 25-28 bröd, så du kan ju börja med att dela upp degen om du vill vara säker på storlekRulla degen med hjälp av lite mjölade händer till bollarLägg på en plåt med bakplåtspapper
Men den här smörgåstårtan är nog denenklaste man kan göra, det är sammafyllning i alla lager, jag användeglutenfritt landgångsbröd från Kea bagerietDetta behöver du
Jag älskar att exprimentera med olika brödsorter, och det här är den senaste innovationen, ett riktigt näringsmaxat bröd - glutenfritt förstås - med en massa go´a ingredienser i form av bra fettsyror, viktiga mineraler, vitaminer och fibrer
3 msk glutenfritt surdegspulver. 3 msk glutenfritt surdegspulver. Igår spottade jag upp mig och bakade matbröd igen eftersom det ekade brödtomt i frysen
Dagens recept är ett enkelt, glutenfritt pannkaksbröd som lätt fixas i stekpannan. Stekpannebröd. Det har varit en riktigt skön semestervecka, med mycket sol och värme