Hösten innebär för min del ofta att ta hand om gigantiska mängder äpplen. Vissa år slår det förstås fel och man får knappt ihop till en endaste äppelkaka, men väldigt ofta dignar alla våra olika äppelträd av frukt som dels förvandlas till must på Äppelfabriken på Ekerö, dels blir till mos, dricka, äppelkakor och allt möjligt annat
Kolakakor, sirapssnitt, gaffelkakor. Kärt barn har många namn. Jag gillar dem bäst när de är lite lite underbakta och med en rejäl nypa mald ingefära i
I midsomras åt vi en fantastisk jordgubbstårta som jag längtar efter att göra igen. Så god. Jag sparade receptet redan förra året men hade faktiskt glömt bort den men blev påmind när jag såg att många hyllade den himmelska jordgubbstårta från Fridas bakblogg även i år
Till midsommarfesten bakade jag och tog med mig en riktigt somrig paj. Satte ihop och ändrade lite olika recept som jag tänkte skulle passa bra tillsammans, den här kommer jag helt klart att baka snart igen