2 port 2 bitar kalv- eller skinkscnitzel (man kan också banka ut kött själv om man har aggressioner att ta ut) 2 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 2 ägg 1 citron 2 msk kapris 2-3 filéer ansjovis salt o peppar ärtor potatis Börja med att panera köttet. 1 citron
Pound the pork chops with a spiked meat mallet until 1/4 inch thick. Allow to simmer and cook until the mushrooms have softened, about 10 minutes. Fry the pork cutlets a few at a time until golden brown and cooked through, 1 to 2 minutes per side. 12 boneless pork loin chops, 3/4 inch thick. 1 tablespoon dried parsley flakes. 1 teaspoon salt. 1/2 teaspoon freshly ground pepper. 1/2 pound butter. 1 cup dry white wine (optional). 1 pound mushrooms, sliced. 1 tablespoon cornstarch
50 g färsk gurkmeja, skrubbad och i bitar 250 g färsk ingefära, skalad och i bitar 2 citroner, pressad saft 3 apelsiner, pressad saft (eller blodapelsin, grapefrukt eller valfri citrusfrukt) ev vatten
1 dl mjölk 4 dl grädde 200 g vit choklad 3 gelatinblad 1 vaniljstång 4 msk socker 200 g björnbär ca 1 msk socker 11/2 dl grädde 2 äggvitor. Häll björnbärsmoussen över den stelnade pannacottan och låt sedan stå kallt i ytterligare 1 timme. 1 dl mjölk 4 dl grädde 200 g vit choklad 3 gelatinblad 1 vaniljstång 4 msk socker 200 g björnbär ca 1 msk socker 11/2 dl grädde 2 äggvitor Gör så här