Botten del 1. Värm ugnen till 150º. Vispa smör och socker poröst tillsammans med 1 äggula. Rör ner resterande äggulor, en i taget och vispa tills smeten är ljusgul och fluffig, ca 5 minuter
De här godbitarna kallas för molusker, en kondiskaka som påminner om vanliga chokladbollar. Kakorna hittar man på många fik i värmland, vore kul att veta var det roliga namnet kommer ifrån
Den här gången valde jag att fylla min rulltårta med äppelmos efter säsong, men det går självklart bra att använda sylt, mosade bär, smörkräm eller något annat som man tycker är gott också
Paulinas efterrätt till midsommarafton. Hon hade dock gjort den med jordgubbar. Gillarrrr. Kokos- och hallonstubbe6 äggvitor3 dl socker3 1/2 dl riven kokos4 msk potatismjölFyllning4 dl vispgrädde250 g hallon (färska eller frysta)Så här gör du- texten är avsedd för 10 bitar