Färdiga tårtbottnar av sockerkaka (eller hembakade bottnar - det är ju trots allt godast. Färdiga tårtbottnar av sockerkaka (eller hembakade bottnar - det är ju trots allt godast
Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss
Vispa äggen och allt socker fluffigt. Blanda i en skål bredvid mjöl, bakpulver, salt och kanel. Vänd försiktigt ned mjölet i äggsmeten och rör tills det är klumpfritt
Sätt ugnen på 175 grader. Riv morötterna. Vispa socker ägg och morötter. Tillsätt olja. Blanda det torra ingredienserna i en skål och tillsätt i äggsmeten
Man bakar dem lätt och behöver inte vara så noga med formen, bara charmigt om de är lite ojämna. Till bröd är Manitoba Cream bra som gör brödet luftigt och Rustique som gör brödet saftigt och smakrikt
Detta är bekvämt bröd att baka. Ett annat namn är kallugnsbröd. 1/2 dl brödsirap. Om du har en stektermometer kan du ta ut brödet när den visar 97 grader. 1/2 dl brödsirap
Då bakade jag ett bröd med getost, nötter och honung. Jag kommer göra det här brödet flera gånger. Ett väldigt enkelt bröd att baka och det var så gott
Det har blivit så himla roligt att baka eget bröd sedan jag införskaffade min Kitchen Aid. Jag har testat allt från klassiska recept, andras brödrecept till att experimentera en hel del själv