Mina favoriter

Mina favoriter

  • 9 Recept
Mina favoriter
Kebabgryta

Kebabgryta

Bryn kebabköttet. Lägg i en gryta. Strimla paprikan, hacka löken. Tillsätt de hela tomaterna, paprikan och löken
Kebabgryta

Kebabgryta

Dela paprikan i skivor, bryn tillsammans med purjolök och champinjoner. Lägg över i en gryta. Stek köttet i en stekpanna och lägg över det i grytan
Snabb kebabgryta

Snabb kebabgryta

Stek/bryn det frysta kebabköttet några minuter så det inte är rått. Krydda över grillkryddan och vänd runt några gånger
Kebabgryta med hetta

Kebabgryta med hetta

Börja med att hacka löken och paprikorna i bitar. Stek sedan kebabköttet i lite olja i en het stekpanna, salta och peppra
Kebabgryta

Kebabgryta

Mattheo tycker om kebab och vi är glada att han gillar något annat sorts kött än bara korv. Ettegenkomponerat recept på kebabgryta följer här
Kebabgryta med ris

Kebabgryta med ris

 . Kebabgryta med ris. 300 gram kebabkött. 1 st. zucchini1 st. stor morot. gul lök. 1-3 st. vitlöksklyftor250 gram crème fraiche
Kebabgryta

Kebabgryta

Kebabgryta är både snabbt och enkelt att fixa till och dessutom väldigt gott. 3-4 pers400 g kebabsplitt2 lökar1 krossad vitlöksklyfta1 msk kebabkrydda3 dl matlagningsgrädde1 burk krossade tomater4-6 stora färska skivade champinjoner1 köttbuljongtärningpepparkryddaFräs lök, vitlök, champinjoner och kebabsplitt i lite smör i en stekpanna tills det fått fin färg
Kycklingkebabgryta med aioli

Kycklingkebabgryta med aioli

Tanken idag var egentligen marinerade kycklingspett, problemet var att jag totalt missat att marinera dom igår, så då blev det att tänka om och om ni visste vad hjärnan gick på högvarv, var inne på kyckling stroganoff, men tänkte om sista stund och det blev en enkel och god kycklingkebabgryta toppad med en smarrig aioli
Kebabgryta

Kebabgryta

Foto. Martina Ca 611 kcal/port med ris Ca 386 kcal/port utan ris 400 g kebabflarn 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 röd paprika 1 gul paprika 1 msk smör 3 dl lättmjölk 1 dl chilisås 2 dl fraiché 8% 1 tsk basilika salt svartpeppar 3 dl okokt ris Gör så här