Bröd

Bröd

  • 7 Recept
Stone Age Bread

Stone Age Bread

Stenåldersbröd är ett bröd bakat på nötter och frön utan jäst eller mjöl. Det är ett näringsrikt bröd som mättar gott och väl
Fikonbröd utan jäst

Fikonbröd utan jäst

Idag försökte jag följa min ambition att äta mer vegetariskt med en sötpotatis- och majssoppa (himla gott för övrigt) och kände då för ett gott bröd till
Fröknäcke

Fröknäcke

Grädda mitt i ugnen ca 1 timme eller till brödet är torrt. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda alla ingredienser utom flingsaltet i en bunke och rör ihop
Naan, indiskt bröd

Naan, indiskt bröd

Pensla bröden snabbt med lite vatten och strö eventuellt på vallmofrön. Lägg två bröd på varje plåt och låt dem jäsa 20 minuter under duk. Sätt in plåtarna, en i taget, högt upp i ugnen och grädda bröden 2–3 minuter på varje sida, tills de fått bruna fläckar
Vitlöksbrödsticks

Vitlöksbrödsticks

Dessa superenkla brödpinnar blir gott tilltugg till en sallad eller med en krämig dipp till. bread sticks, vitlöksbröd