I dag så skulle jag bjuda min bror och hansfamilj på fika, och eftersom jag gjordebearnaisesås i går så hade jag äggvita kvarprecis 6 stycken som det ska vara i dennaljuvliga tårta och den är så lätt att göraSen så tycker jag att det är så bra att denär naturligt glutenfri, och den är sååååååågod den bara smälter i munnen, så har du inte gjort en budapestrull så måste du testadu kommer inte att ångra digDetta behöver du till denna sötnos
Chokladbollar är gott och Mattheo kan hjälpa till att baka vilket ju är superskoj. 100 g Carlshamns mjölkfria margarin 3 dl renhavregryn (semper)1 dl socker2 tsk vaniljsocker2 msk kakao1 nypa salt2 msk kallt kaffeRiven kokos eller pärlsocker att rulla chokladbollarna i
När inte solen skiner varje dag får man ta till andra lösningar som piggar upp humöret, som en glutenfri rulltårta till exempel, den här är väldigt saftig och krämig