Kalvlevergryta är något jag längtar efter. Svårt att få tag på just kalvlever eller ungnötslever i Singapore, så självklart måste jag äta detta i Sverige
Finfördela matfettat med fingertopparna eller en bordskniv i mjölblandningen till en grynig massa. Idag lyxade jag till söndagsfrukosten med lite nybakta scones
Färsbiffar med parmesan & dijon. Trevlig fredag allesammans. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Det här med inälvsmat får man tycka precis vad man vill om. Jag är övertygad om att inälvsmaten kommer komma tillbaka ihop med det sunda förnuftet vad gäller mat
P) Min absoluta favorit bland "vuxenmaten" var iallafall lever och mammas levergryta. Ganska ofta när jag skriver här så hänvisar jag till min mammas kokkonst, t ex hennes köttfärssås, korv stroganoff chili con carne, strömming och andra barndomsmaträtter som jag saknar och försöker återskapa