Mina Recept

Mina Recept

  • 11 Recept
Tomatsås på 10 minuter

Tomatsås på 10 minuter

2 burk krossade tomater [á 400 g]. 1 burk soltorkade tomater, i olja men avrunna [á 285 g]. 1 grönsaksbuljongtärning
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Brunsås, grundsås

Brunsås, grundsås

Bryn smöret, rör ned mjölet och späd snabbt med vatten och grädde. Tillsätt samtliga övriga ingredienser, låt småkoka under
Brunsås - recept - Mitt kök

Brunsås - recept - Mitt kök

Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1086 2 msk smör. Så här gör du 7 minuter Smält smöret i en kastrull
Hasselbackspotatis

Hasselbackspotatis

8 st (ca 600 g) jämnstora potatisar ca 2-3 msk (ca 25-40 g) smör eller  flytande margarin 0,5 tsk salt 0,5 dl ströbröd