Nattjäst Surdegsbröd/ frallor.

Nattjäst Surdegsbröd/ frallor.

  • 10 Recept
Ljuvligt gott nattjäst surdegsbröd

Ljuvligt gott nattjäst surdegsbröd

För några veckor sedan fick jag en burk med surdeg från min arbetskamrat. Jag har själv försökt mig på att sätta en surdeg men inte riktigt fått till det så jag blev jätteglad
Nattjästa frukostfrallor

Nattjästa frukostfrallor

Nattjästa frallor. Det blir inte så mycket bröd bakat just nu, eftersom det brukar sluta med att jag håller en gnällig 1-åring på ena armen och bakar ut brödet med den andra
Kalljäst bröd över natten

Kalljäst bröd över natten

Maximalt lyxig helgfrukost och en doft av nybakat som dröjer sig kvar i huset hela dagen – Finns det ett bättre sätt att börja dagen
Surdegsbröd med hälften dinkel

Surdegsbröd med hälften dinkel

Håller fortfarande på att testlaga bröd ifrån boken "Enklare bröd". Denna gång blev det ett riktigt gott surdegsbröd med dinkelmjöl i
Ljust surdegsbröd

Ljust surdegsbröd

Ett fantastiskt gott och neutralt bröd som passar till det mesta. Lättbakat är det också. Vill du har nygräddat bröd på tex
Nattjäst bröd med råg och morot

Nattjäst bröd med råg och morot

Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem. Igår kväll rörde jag ihop degen på några minuter sen formade jag dem till baguetter idag och gräddade
…frallor på vetesurdeg.

…frallor på vetesurdeg.

Jag har hittat ett jättebra recept på nattjästa frallor med minimal arbetsinsats. Jag var trött på surdegen och tyckte inte att jag fick till bröden så bra men nu är vi på gång igen
NATTJÄST & SUPERENKELT

NATTJÄST & SUPERENKELT

 . Enkelt & så gott med nygräddat frukostbröd. Se till att du har en väl uppfriskad surdeg. Rör bara ihop, låt stå en stund, vik ihop, täck över & gå & lägg dig
Surdegsbröd med dinkel

Surdegsbröd med dinkel

1 bröd, stå över natten, jäsning 40 min x 3 + 1 tim + 1 tim, ugn 250 grader ca 30 min. På kvällen. 2 msk surdeg (rågsurdeg)
Nattjästa surdegsbröd

Nattjästa surdegsbröd

På morgonen dag 1. Ta ut din surdeg från kylen och friska upp den med mjöl och vatten. Ibland tillsätter jag lite jäst för att få lite extra fart på den