Ugnsstekt dovhjort med kål- och rotfruktspytt, svart vitlökssås och smörstekta kantareller
IngredienserDovhjort700gramdovhjort , fransyska25gramsmör0,5dltimjan , färsk3krmsalt , grovmalet3krmsvartpeppar , grovmalenKål- ochrotfruktsspytt2mskolivolja200gramkålrabbi2krmsalt200grammorötter1salt200grampalsternacka(or) 25gramsmör2lvatten1strödlök(ar) 1svartpepparKantareller1krmsalt2krmvitpeppar25gramsmör250gramkantarellerSvartvitlökssås0,5dltimjan , färsk3krmsvartpeppar2krmsalt25gramsmör1msksvartvinbärsgelé2dlgräddmjölk3dlvispgrädde1krmsocker2mskrödvinsvinäger3klyfta(or) vitlök , svart1mskmaizena , brun1steksky , frånköttetÖvrigt1aluminiumfolieKöpreceptet
www.tasteline.com