Först av allt vill jag önska er som kikar in här en riktigt god fortsättning på det nya året. Idag, årets första dag, har vi njutit av en riktigtsaftig, mör och god helstekt fläskytterfilé
Här har vi bakat bröd i helgen. Här kommer första receptet av 3 olika. Långfranska4 st150 gr jäst (3 pkt)10 dl vatten2 dl mjölk1 dl rapsolja2 kg vetemjöl special2 tsk salt1 dl vetekli½ dl krossad linfrö Gör så härLjumma vatten + olja till 37 grader
Låt alla ingredienser bli rumstempererade. Smula jästen i en bunke. Smält smöret, häll sedan mjölken i kastrullendet och värm till 37 grader (fingervarmt)
Det här blir så gott så gott så gott. Här kommer ett förtydligande recept, på grytan som jag låtit inspireras av min och Dianes matlagningsseans, då hennes bästa kongolesiska sida fick möta mitt allra bästa sydfranska jag