Efterrätter

Efterrätter

  • 9 Recept
Knäckig päronpaj med mjölkchoklad

Knäckig päronpaj med mjölkchoklad

Hej på er,. Ny vecka, nya tag. Här på bloggen blir det sötsaker på veckans första dag, en härlig paj. Den här pajen har jag fyllt med mjuka päron och mjölkchoklad men du kan välja själv vilka frukter eller bär du vill
Mammas himmelska rabarberpaj

Mammas himmelska rabarberpaj

Ingredienser Pajdeg 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 100 gram smör , eller margarin Rabarberkompott 300 gram rabarber , skalad och hackad 1 dl socker , knappt Maräng 3 st äggvita(or) 1 dl socker Köp receptet
Världens godaste Ananaspaj

Världens godaste Ananaspaj

Pajdeg. 1150g smör. 1 dl strösocker. 3 dl vetemjöl. 1 tsk bakpulver. 1Fyllning. 13 små burkar krossad ananas (á 140g avrunnen vikt)
Ananaspaj

Ananaspaj

Ananaspaj. Pajdeg. 150 g smör. 1 dl socker. 3 dl vetemjöl. 1 tsk bakpulver. Fyllning. 2 dl crème fraiche. 2 små burkar krossad ananas