Våren är en av de mysigaste tiderna att vara ute i stugan på ön. Föremål och platser upplevels som på nytt samtidigt som annat blir ett kärt återseende
Igår hade vi en mycket trevlig kräftskiva på gården med några grannar, en kompis och mina föräldrar. Mycket godsaker, kräftor (såklart), västerbottensostpaj, olika röror, räkor, en riktigt smarrigt bröd som var fyllt med fetaost och soltorkade tomater och lite goda viner
Skär filén i 2 centimeter tjocka skivor. Bryn hastigt i hälften av smöret. Lägg upp dem på en tallrik. Skiva och stek champinjonerna i resten av smöret
Tillbaka på salongen efter 2 veckors semester. Och jag känner mej nöjd och tacksam över att fått vara ledig, vädret har varit toppen, varit i väg och hälsat på både släkt och vänner och samtidigt klarat av Stockholm också såklart
Koka hönan med löken,moroten,buljongtärningarna samt vitpeppar ca2 timmar för höna, kyckling ca 50 minuter och glöm inte att skumma av efter några minuter