Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1/2 dl Basilikablad (hårt packade) 1/2 dl Bladpersilja (hårt packad) 1 st Vitlöksklyfta 1/2 dl Olivolja 1 krm salt 1 krm nymalen svartpeppar 2 dl Matlagningsyoghurt
1. Skär det ansade kycklingbröstet i kuber 3x3 centimeter. 2. Lägg bitarna i en skål och blanda med kryddor, salt, socker, olivolja, citronsaft och vitlök
4 550 g falukorv 150 g majskorn 390 g pastasås tomat & basilika 2 dl lätt crème fraiche 1 gurka Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Jag tänkte att vi drar igång veckan med mat – i form av piroger. De som inte går åt stoppar jag i frysen och tar fram till matigare mellanmål, en snabb middag eller liknande
Ikväll gjorde jag ännu en variant på taco, nämligen en tacogratäng. Till en början hade jag tänkt göra tacopaj men var inte sugen på just pajdeg så istället blev det något gratäng-liknande där jag använde mig av en en massa tacochips som botten och även som ett täcke ovanpå