Tina fisken om den är fryst. 1 1/2 fiskbuljongtärning. Skär fisken i munsbitar, lägg i grytan och sjud i ytterligare 7 minuter. 1 1/2 fiskbuljongtärning
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Fisk med spenatx antal filéer från vit fisk beroende på personer (tänk på att inte köpa fisk som är utrotningshotat)en påse fryst finhackad spenatfinhackad gullök1- 1,5 liter buljongsaltpepparvatten(färska räkor)Fräs löken i en hög stekpanna och lägg ner fisken
Vänd fiskbitarna i kokos. Stek fisken 3–4 minuter på varje sida. (Stav)mixa mango, limeskal och limesaft, korianderstjälkar och skivad ingefära samt halva den skivade chilin med saltet