På bilden serverar jag gnocchin med en tomatsås som stått och puttrat på spisen någon timme, med hemtorkad körsbärstomat och paprika och toppad med några bitar mozzarella
Hemmagjord gnocchi är faktiskt mycket lätt att göra, och gott blir det. Ibland kan jag tycka att köpt gnocchi blir väl mjuk vid kokning, men det blir inte denna
Hej. Vilket härligt vårväder vi har haft här på ön i dag. Till helgen verkar det bli ännu bättre. Perfekt när det är påsk och vi är lediga och ska fara runt till släkten på middagar
Eftersom vi äter en rejäl lunch varje dag så brukar vi sällan äta lagad mat till middag. Vanligtvis blir det smörgåsar och kokt ägg eller kanske några varma mackor, toast eller en tallrik gröt
Istället för härliga dagar i Stockholm är vi hemma i vardagen och det på grund av välavlönade piloter som vill ha ännu mer pengar - "mycket vill ha mer"
Perfekta pizzabullar att ta med som utflyktsmat, kan ätas både varma och kalla. Vi provsmakade en som precis var nykommen ut ur ugnen förut och den var verkligen urgod
En av de saker jag älskar mest med hösten är att jag kan äta varm frukost utan att svetten rinner ner för pannan (testa att äta gröt i 40 graders värme och ni förstår vad jag menar)
När jag var liten var jag verkligen ingen grötmänniska. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Ytterligare ett recept som till stor del inhämtats från Tasty Health och som jag gjort om litegrann. Jag är visserligen helt med på att vitt mjöl och socker är skit för kroppen, men jag gillar heller inte sötningsmedel, så när jag sötar så väljer jag helst kokossocker eller honung, snarare än sötningsmedel