Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Häll runt kycklingen. 4 st kycklingfiléer. Bryn kycklingfilén i smör i en stekpanna, ca 4-5 min på varje sida. 3 4 st kycklingfiléer
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Stek kycklingfiléerna tills dom är helt genomstekta. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond. Använd hälften av såsen och marinera kycklingen i minst 1 timma. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond