Stinas Kokbok

Stinas Kokbok

  • 11 Recept
Trillingnöt

Trillingnöt

Ingredienser Portioner. ca 40 st 200 g ljus bakchoklad 2 dl rostade hasselnötter 25 g mörk bakchoklad Lägg till i inköpslistan
Vit chokladtryffel med vallmofrön & citron

Vit chokladtryffel med vallmofrön & citron

Innan jag åt dessa tryfflar för första gången tyckte jag att vit choklad mest var sliskigt sött och rätt oätbart, men efter att ha ätit av de här raringarna insåg jag snabbt att tricket är att ge den vita chokladen en smakkompis, typ citron
Glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze

Glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze

Ingredienser Portioner. 6 Revbensspjäll 1 kg tjocka revbensspjäll 4 dl rödvinsglögg 1/2 dl japansk soja 3 vitlöksklyftor 50 g färsk ingefära 10 svartpepparkorn 1 tsk salt (per liter vatten) vatten (till kokning) Glögg-glaze 1 msk finhackad ingefära 3/4 msk sambal oelek 1 msk olja 1 1/2 msk tomatpuré 2 1/2 dl rödvinsglögg 1/2 dl mörk sirap 1 kanelstång 5 kardemummakärnor 1 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Passionsfruktmousse tårta

Passionsfruktmousse tårta

Botten. Vispa smör, socker och sirap pösigt. Rör ner äggen ett i sänder. Blanda mjöl, salt, vaniljsocker och kakao
Smarriga Tekakor

Smarriga Tekakor

Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te