Kanelbullesockerkaka i långpanna Sockerkaka110 g smör, smält 3,5 dl mjölk 1 tsk malen kardemumma (kan uteslutas) 7 dl vetemjöl 4 tsk bakpulver ca 1 krm salt 2 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 dl strösocker www.koket.se
Iste med citron och mynta 1 l vatten, varmt 4 tepåsar 0,5-1 dl strösocker 1 citron några kvistar mynta www.koket.se
Kryddiga rödbetsbiffar med ranchdipp och ostgratinerade potatisklyftor Nu har det blivit hög tid att börja laga mat på våra hemodlade rödbetor. Det finns många olika sätt att använda de goda betorna på Toves kök
Grillat är godast & grönt är skönt. Tänkte bjuda på lite tillbehör som lagas på grillen & passar till grillat. Ni vet, lite goa grejer att ställa på bordet, ist för den klassiska grönsalladen Pappakock
Syrliga vaniljrutor med hallon Deg250 g smör, rumstempererat 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker (till degen) 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver www.koket.se
Red velvet cake med frosting Röda chokladbottnar1,5 dl standardmjölk 0,5 msk vinäger, av valfri sort 75 g smör, mjukt och rumsvarmt 3 dl strösocker 2 ägg 1,5 msk kakao 2 msk röd pastafärg [ca 1 tub funcake röd pastafärg eller 3 msk hushållsfärg/karamellfärg] 2 tsk vaniljsocker 3,75 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 0,75 tsk vinäger, av valfri sort 0,75 tsk bikarbonat www.koket.se
Jordgubbstiramisu Ingredienser Portioner. 8 1/2 l färska jordgubbar 2 äggulor 1 burk mascarpone (à 250 g) 1/2 dl strösocker 1 1/2 dl vispgrädde 2 msk Amaretto (eller konjak) 1 dl konc flädersaft 8 savoiardikex Vid servering kakao Lägg till i inköpslistan www.ica.se