Tweet Pin It Skriv utChili con carne på högrev är ett riktigt långkok som passar perfekt till söndagsmiddag när man har lite mer tid att titta till grytan
En riktig Texaschili värmer riktigt gott i höstkylan. Här röker vi högreven lätt innan den får gå i grytan och använder både Poblanos, Jalapenos, Rocotos och Habaneros
Hej igen. Nu är jag tillbaka. Några av er kanske har undrat vad som hänt. Utan att gå in på detaljer kan jag säga att jag har haft en psykiskt tuff period
Jag har en vän (ja, flera) som är sådär härligt fri, lättsam och otroligt smart på samma gång. Du vet, vardagsvegetarian och genuint intresserad av samhällsfrågor och sådant
Hej. Ni är flera som har frågat efter inspiration till älg och då framförallt älgfärs. Vår fina bok Från skott till stek som kommer ut i juli, innehåller en hel massa bra älgrecept
Som vissa av er kanske redan vet har vi hakat på Djurrättsalliansens veganutmaning, och har i och med det också återfunnit lite matlagningspepp som legat i dvala
Hoppas att ni mår bra och att ni njuter av den fina svenska sommaren. Det gör jag, det gäller ju att ta till vara på den när den är ganska kort, fast höstarna brukar ju också vara underbara, men lite kyliga
Idag blir det bjudning på förra måndagens vegetariska böngryta här i köket. Lagret av bönor i skafferiet behövdes minskas ner lite, tyckte vi, och vad kan väl passa bättre då än en värmande gryta