Dulche de leche är den allra härligaste kola som är gudomlig i bakverk och desserter. Men då du är i affären heter det kondenserad mjölk och det krävs en process för att mjölken ska bli till kola
Gör degen först. Häll det mesta av mjölet i en bunke. Tillsätt salt, ättika, vatten och rumsvarmt smör. Arbeta snabbt i hop allt till en deg, ställ i kylen att vila ca 15 min
Receptet hittade vi här. För några veckor sedan ville Love baka något gott, han är ju värsta fikatoken så att välja ut någon god kaka var svårt, till sist föll valet på denna pelargonkaka som är smaksatt med hackade blad från doftpelargoner "Dr Westerlund" och blad från andra pelargoner som vi hade hemma
Nu är det äntligen dags att presentera listan med alla bidrag till förra Månadens sötsak. Och som vanligt är den full av spännande, innovativa och supersöta godsaker som gör att man blir alldeles lycklig
Det är svårt att hinna med allt (heltidsjobb på gymmet, mina online-kunder, Team proteinbutiken, skriva recept åt Isodienten, planera workshop, skriva på en ebook, baka, träna, fixa matlådor, gå ut med hundarna, umgås med min kära sambo)