I detta recept har jag idag använt mig av glutenfri pasta för att skona magen lite grann från det vita mjölet, men ni gör precis som ni vill – vanlig pasta eller glutenfri
Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar. Tillaga i ugnen i 10 minuter. Vispa grädden och blanda med crème fraiche, senap och dill och bred över laxen
1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Som ni nu förstår så händer det inte ofta att vi äter korv i vår lilla blå villa men det här är ett smarrigt och enkelt recept så jag är villig att göra ett undantag
Det är ju ingen hemlighet att jag älskar att laga mat i ugn, gratänger som man kan förbereda och som sen sköter sig själv i ugnen kan vara bland det bästa som finns
Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak