Svamp- och parmesanöverbakad filé med potatisterrine och balsamicosky
IngredienserPortioner. 4ca700gfilé, texoxfilé, lammytterfiléellerfläskfilé1msksmörellermargarinSvamp- ochparmesanöverbak10champinjoner, skogschampinjonerellerfrystsvampmix (10champinjonermotsvarar3dlsvampmix) 1gullök1vitlöksklyfta2msksmörellermargarinsaltochpeppar1/2dlcrèmefraiche1ägg1dlrivenparmesanost1/2dlhackadpersiljaPotatisterrin800gskaladpotatis4schalottenlökar2vitlöksklyftor75gsmör2mskfärskhackadtimjansaltmalensvartpepparSås1mskströsocker2dlröttvinellerröttmatlagningsvin3mskkoncentreradkalvfond2dlvatten3msklagradbalsamvinäger2tskmajsstärkelse (Maizena) 2msksmörLäggtilliinköpslistanTröttpåattirraruntibutiken
www.ica.se