Fördeg500 g mjölk 500 g extra bagerivetemjöl 40 g jäst 10 g kardemumma. 1Deg, resten200 g strösocker 20 g havssalt 500 g extra bagerivetemjöl 200 g smör, rumstempererat
Jag hittade ett recept i Monica Eisenmans bok "Två Systrars Söta" och de här receptet kallar hon för Mormor Gretas kardemummaskorpor och att de blev en favorit hos deras kunder på deras cafè och ja kan förstå varför
Jösses, vad gott. Dessutom ett recept på biscotti som jag upplever är enkelt o håller vad det lovar. -). Lycklig man blir när man hittar ett recept som är ultimat
Hej. Äntligen är det dags för semester även för mig, tre lediga veckor sitter fint nu kan jag lova. Så nu medans jag skriver här till er så njuter av även av ett glas rosé och hör hur min bror och svägerska fixar med kvällens grillmiddag så det är nog bäst jag skyndar på här så jag kan hjälpa till
En god kladdka som är perfekt nu på hösten med saftiga och goda svenska äpplen. Receptet kommer från tidningen Hembakat men vi har lagt till lite mer äpplen än i grundreceptet för att få lite mer äppelsmak