Ugn 200 grader. Hacka samman matfettet med sötningsmedel, vaniljsocker och 2 dl vetemjöl. (Börja med den lilla mängden mjöl, då mjölet sväller när degen vilar)
Efter Helenas och mitt julstök i bistron så har det varit dåligt med julgodistillverkningen där. Men nu när det vankades jullunch på jobbet tänkte jag att ändå fick bidra med lite julgotter
Sponsrat samarbete med Dr. Oetker. Få av er har väl missat att jag tycker om mazarinsmaken. Jag älskar att smaksätta bland annat mjuka kakor, muffins och småkakor med bittermandel som ger just smaken av mazarin - och då kör jag bittermandelarom från Dr
Tänkte dela med mig av ett väl beprövat recept på goda, saftiga och givetvis glutenfria kanelbullar. Vad som är lite extra bra med jusr detta recept är att de bara ska jäsa en gång och det är på plåten när de är utbakade
De här små sötisarna slängde jag ihop en kväll när jag hade ett öppnat philadelphiaost paket, en halv grädde och det sista av en burk lättströ (ett slags sötningsmedel) hemma som behövde användas upp innan det blev dåligt
Imorgon är det punschrullens dag. För en tid sedan bakade jag sockerfria dammsugare/punschrullar, så jag tänkte att det är ett utmärkt tillfälle att dela med mig av receptet nu
Nu har jag bakat den ena sockerfria och mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare