Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Bryn köttet runt om i en stekpanna med smör och timjan. 1Krydda köttet runt om med salt och peppar. Låt köttet vila i 20 minuter innan det skivas. 1Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar
Putsa köttet och lägg det i marinaden. Ta upp köttet och torka av det (släng marinaden). Bryn köttet vackert guldbrun i smör & olja, på inte alltför stark värme