Kött

Kött

  • 56 Recept
Fläskfilé provencale

Fläskfilé provencale

600-800 g fläskfilé (1 stor eller 2 mindre) 10-12 champinjoner (stora) 3 klyftor vitlök 0,5 kruka persilja 4 dl vispgrädde 0,5 tsk kinesisk soja 1,5-2 msk dijonsenap smör, till stekning
Mustig gulasch på högrev och potatis

Mustig gulasch på högrev och potatis

Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Mustig lövbiffsgryta

Mustig lövbiffsgryta

800 g lövbiff. smör att steka i. 4 msk tomatpuré. 3 dl vatten. 3 msk koncentrerad oxfond. 2 msk kinesisk soja
Helstekt oxfilé med potatiskaka och rödvinssås

Helstekt oxfilé med potatiskaka och rödvinssås

Bryn köttet runt om i en stekpanna med smör och timjan. 1Krydda köttet runt om med salt och peppar. Låt köttet vila i 20 minuter innan det skivas. 1Skiva upp köttet och skär potatiskakan i snibbar