Låt puttra några minuter, rör om då och då tills såsen blivit tjock och fin. Blanda och låt stå och svälla i ca 15 minuter. Stek pannbiffarna ca 4 minuter på varje sida så de får fin färg. Låt puttra på svag värme ca 5 minuter
Vik salamin på mitten två gånger, och varva kycklingbitar med salamiskivor på spetten. Lönnsirap på grillspett kanske kan låta som att det skulle bli en väldigt sötsliskig historia, men det blir det inte, tro mig
Ställ in i mitten av ugnen 215°C i 20 minuter. Låt stå ytterligare 20 minuter i ugnen tills det fått fin färg. Om man vill kan det stå ytterligare 10-20 minuter i ugnen om det du ska servera till inte är klart
Gratinera i 225 grader i 20-30 min. 20-30 min Servera med sallad. Här kommer ett förslag på en lätt och god maträtt för barnfamiljer, varför inte alla andra också
Stek baconet i mindre bitar och strö den överst, tryck ner den lite, täck med riven ost. Ställ in i 200 grader varm ugn i ca 25 minuter. 1 äpple i mindre bitar. 1 grön paprika i mindre bitar. 4 kycklingfiléer Salt Vitpeppar 1 brk crème fraiche à 200 ml 3 dl grädde 3 msk mango chutney 1 pkt bacon à 125 g 1 äpple i mindre bitar 1 strimlad purjolök 1 grön paprika i mindre bitar 1 tsk sambal oelek 1 grönsaksbuljongtärning Riven ost
Så här gör du 30 minuter Lägg i en klick smör i en gjutjärnsgryta och stek köttbitarna. Så här gör du 30 minuter Lägg i en klick smör i en gjutjärnsgryta och stek köttbitarna
Täck bunken och låt degen jäsa i 60 minuter. Täck med en bakduk och låt jäsa i 30 minuter. Baka mitt i ugnen i 6-8 minuter tills de fått en fin färg och känns lätta