Dessert

Dessert

  • 10 Recept
Smulpaj med rabarber

Smulpaj med rabarber

Ett snabbt sätt att fixa gott till fikat - smulpaj. Använd frukt/bär som finns hemma och häll i en pajform
Pavlova med lemoncurdgrädde och färska bär

Pavlova med lemoncurdgrädde och färska bär

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Marängbottnar 4 st ägg 3 dl strösocker 1 st citron(er) 1,5 tsk majsstärkelse Lemoncurdgrädde 6 dl vispgrädde 640 gram lemon curd 250 gram Färska blåbär 250 gram färska hallon 0,25 kruka(or) färsk mynta 1 tsk florsocker Köp receptet
Smulpaj med rabarber

Smulpaj med rabarber

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda detta i en ugnsform. Ca 500 gram rabarber skuren i bitar (så det täcker botten)
Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Godaste rabarberpajen jag ätit. Recept från Buffe' nr 4, 2012. Ca 6 portioner. 2 dl havregryn. 2 dl socker. 1 3/4 dl vetemjöl
Ris á la Malta

Ris á la Malta

Har du risgrynsgröt kvar från igår. Ja då är det här verkligen något för dig att laga. Ris á la Malta, säkert en välkänd julefterrätt för de flesta och det är ju så grymt gott enligt mig