Receptet på den här fiskgratängen, hittade jag i en bok från Viktväktarna för 100 år sedan. Eller snarare 15 år sedan, och det var vid den tiden då jag började intressera mig för matlagning
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
Här kommer några fler snabba enkla lunchtips. För exakt kaloriinnehåll se Livsmedelsdatabasen. Jag räknar inte så petnoga längre, vet ungefär hur mycket jag får i mig ändå
Min sjätte dag med 500 kalorier. Nu tror jag faktiskt också att det äntligen börjar röra sig på vågen. Inte mycket, men ca minus ett kilo sedan förra måndagen
Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat. Lika god som "vanlig", eller så nära man bara kan komma i alla fall