Visst kan vi göra burgare trots att sommaren och grillsäsongen är över. Idag gör jag fiskburgare med skagenröra som jag serverar med ugnsrostade potatisklyftor och morötter
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna med smörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Det finns väl lika många sätt att göra pannkakssmet på som det finns folk som gör pannkaka. -) Ofta kör jag den lite latare/snabbare varianten med en plåt i ugnen
Klassiska Pannkakor, den svenska klassikern som nästan alla älskar. Idag dukades det upp till en riktigt smarrig pannkaksfrukost för att njuta av den härliga morgonen
Det finns mycket mat som är god i matlåda. Faktiskt finns det mat som är godare i matlåda än vad den är nygjord… Gulaschsoppa är en sådan rätt, som liksom gosar till sig i matlådan under dagen och smakar alldeles, alldeles underbart till lunch på jobbet