Ingredienser Portioner. Ger ca 50 skorpor 100 g smör 1/2 g saffran 1/2 tsk salt 100 g sötmandel 100 g vit choklad 6 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 dl torkade tranbär 3 ägg 2 1/2 dl socker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Nu är det ju inte jag som har bakat utan Mannen, det här blev fikabrödet till kaffet på maten i lördags då vi bjöd bror och svåger på middag i lilla friggan
Det här är verkligen ett supergott och saftigt bröd som håller sig bra några dagar i skafferi, men som alla bröd är det ju såklart godast nybakat med smör och en ostskiva på
Tillsätt äggulorna, rör om och lägg tillbaka på spisplattan. Jag skulle göra cupcakes och valde då att använda silviakaka muffins då jag tycker om konsistensen på silviakaka
Ugnen. 180 grader. ca 12-15min. ca 10 mellan stora muffinsar. 1. vispa ägg och socker pösigt i en bunke. 2. rör sedan ner alla torra ingredienserna utom filmjöl, smör och chokladen
Nu har jag hittat tillbaka till receptet och bakat otaliga kakor den sista tiden. På bilderna bakar jag bubbel sats, så bli inte chockad om ditt bak ser annorlunda ut än mitt
Receptet är från Tidningen Land som jag hittade hos min mamma i veckan som varit. Det blev lite extra lyx till eftermiddagens fika för de var jättegoda