Mumsigt god var denna paj. Söt med en frisk och somrig smak av blåbär och jordgubbar. Har man frysen full med blåbär som jag har då blir det mycket blåbärsbak
Ingredienser Portioner. 8-10 100 g mandelmassa 125 g rumsvarmt smör ( extra till formen) 3/4 dl strösocker 1 dl vetemjöl 1 tsk finrivet citronskal 2 krm flingsalt 2 dl havregryn 500 g rabarber 1 msk majsstärkelse Till servering grädde eller vaniljsås Lägg till i inköpslistan
Men till dessert blev det en lyxig, ny & mindre fettsnål dessert, allt för er mina bloggisar. Idag har vi haft en god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktiskt en av de gamla deltagarna i kockduellen
Vaknar upp till snö. Igen. Seriöst. Är det 10. e maj eller 10. e april. Jag måste nog kolla kalendern igen. Här kommer receptet på en hårligt god och söt rabarberkaka som är enkel att göra