Sätt ugnen på 220° och tänd grillen. Blanda till marinaden i en bunke genom att ha i vitt vin, tomatpuré, honung, salvia och en skvätt olivolja, smaka av med salt och svart peppar
Ingredienser Portioner. ca 6 dl 1 avokado 200 g ananas 2 kiwi 10 cm gurka 5 msk vatten 70 g färsk spenat 2 cm riven ingefära 2 lime Topping pumpakärnor Lägg till i inköpslistan
Denna välsmakande paradox lades upp förra julen, den är värd en repris. Ett försök att göra så köttbullelika vegobullar som möjligt utan att köpa trist halvfabrikat
Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Denna tårtan gjorde jag till min kusins namngivning för några veckor sedan. Marsipan är något som är riktigt roligt att jobba med, finns ju så många saker man kan göra