Baka med surdeg – starta din egen surdegsgrund! Hej och hallå på er. Nu ska jag sammanställa ett recept som jag tänkt på länge, och det här är något av en favorit för mig – det handlar om surdeg Alla Goda Ting
Surdegsbröd gjort på grovt rågmjöl På kvällen. Blanda ihop surdegsgrunden med mjöl och vatten i en rymlig bunke. Täck bunken och låt stå i rumstemperatur under natten Matklubben.nu
Det är så jag bakar det OKTOBERLEVAIN, två stora bröd. På kvällen50 g (1/2 dl) rågsurdegsgrund200 g (2 dl) ljummet vatten150 g (2 1/2 dl) vetemjöl special50 g (knappt 1 dl) rågmjöl Pain de Martin
Årets bästa brödmorgon Just nu handlar det om att baka ett lika härligt segt och saftigt vetesurdegsbröd utan degblandare som jag kan baka med degblandare Pain de Martin
Surdegsbröd Gör så här. Häll vattnet och saltet i en skål och rör ner mjölet med en slev. Inte allt mjöl på en gång för då blir det för segt Cervera
Surdegsfrallor Nu tar nog snart denna omgångens surdegsera slut. Jag har tagit livet av min surdeg igen. Det är det svåraste av allt, hålla surdegen vid liv Annikas Bakery House
Surdegsfrallor med lite rågsikt Jag fortsätter mina experiment med surdegsbröd. Idag blev det nybakade frallor till frukost - direkt från ugnen Farmors mat