Det är jag, Simona Muntean,
som är namnet bakom Cookies and Sweets.
Ekonom från Stockholm
med passion för bakning och fotografering.
En självlärd bakningsnörd
Jag tänker mig att Semmel Profiteroles blir lagom stora mumsbitar, tillräckligt mycket bröd, lagom mängd mandelfyllning och grädde i en enda himmelsk bit
Bröd och bullar Jul och Nyår. Bröd och bullar, Jul och Nyår. 14 -16 dl mjöl ( använder Ramlösa Kvarns Manitoba Cream som ger saftiga och luftiga bröd). 14 -16 dl mjöl ( använder Ramlösa Kvarns Manitoba Cream som ger saftiga och luftiga bröd)
En portion pengar och två portioner kärlek = Ett söttbröd med en historia bakom. Med hjälp av en mycket vass kniv eller rakblad snitta ett kors över toppen på bröden sen dra försiktigt i hörnen och skär lös, öppna som en blomma
Du kan bre på glasyren på de färdiga bröden så fort du har tagit ut dessa från ugnen. 10-12 dl mjöl ( använder Manitoba Cream som "har unika jästkrafter och ger saftiga och luftiga bröd"). 1 ägg 10-12 dl mjöl ( använder Manitoba Cream som "har unika jästkrafter och ger saftiga och luftiga bröd")
10 Oktober 2016. Croissants på hemgjord smördeg. Croissants från scratch. Smaken är gudomlig. När man har smakat hemgjorda förstår man vilken skillnad det är i smaken mot köpta