Låt kakorna svalna på plåten. Lägg ihop kakorna två och två med hårt vispad grädde eller smörkräm. Frys inte in kakorna, utan förvara dem torrt och svalt i burk och fyll dem innan servering
Blanda ihop alla ingredienserna till en deg, ju mindre man knådar degen desto mörare blir kakorna. Låt svalna och ta ut kakorna ur formarna genom att knacka dem lätt mot bordet
Idag är det inte bara den 5 februari, det är även nutelladagen. Mitt förslag till nutelldagsfika i år är de här underbart sega marängerna med frasigt skal
Sätt ugnen på 200 grader. Rör matfett och socker poröst. Hacka nötterna och blanda ner dem i smeten. Rör bikarbonat och gräddfil och blanda ner i smeten
Småkakor. Grädda kakorna i 10 minuter i 175 grader. Cookiecups med mintchoklad. 4 maj 2016, 21. 19. Hej. I morgon har jag lovat min bror att komma med fika till alla som hjälper honom att sätta plantor i skogen
Geisha maränger. 2016-04-29, 19. 27. Som vanligt hittade jag ett recept som jag var tvungen att prova när jag kikade runt på lite olika bloggar, denna gång var jag på Tessanbakar och hittade ett recept på geisha maränger
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde