Baka fiskbitarna i ugnen tills de har en innertemperatur på ca 54 grader (använd en stektermometer). Torskrygg är klassiskt, lättlagat och mycket, mycket gott
Caroline bjöd på denna goda silltårta när vi hälsade på henne. Ni måste prova den också. ). 8-10 port100 g kavring50 g smör3 gelatinblad1 ½ dl turkisk youghurt1 ½ dl gräddfil1 syrligt äpple1 stor brk matjesillfiléer1 röd lök1 dm purjolökklippt dillKläm fast ett bakplåtspapper i en springform
På mjölnarens vis brukar man kalla enkelpanerad fisk. Men med enkelpanering framhäver man fisken och i kombination med en creme gjord på basilka- och parmesan passar det bra ihop
Vänd fiskfiléerna först i mjölblandningen sedan i ägg och slutligen i ströbröd. Stek fisken i smör i en stekpanna några minuter på varje sida tills den är gyllenbrun